Třikrát se stal Cukrářem roku v Česku. Letos v říjnu navíc zvítězil v Budapešti v soutěži Global Pastry Chefs Challenge, kde se utkali nejlepší cukráři ze střední a východní Evropy. Díky tomu Lukáš Skála postoupil mezi sedm nejlepších cukrářů světa. Velké finále ho čeká příští rok v norském Stavangeru. Podle jeho slov by dobrý cukrář měl být alespoň trochu skromný. A měl by mít také širší znalosti o cukrařině než jen to, co se učí na školách v Česku.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 95 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Eva Hníková
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



