Konírna navazuje na vyhlášenou restauraci U Vladaře, která ještě v době před revolucí byla malou oázou kvalitní gastronomie, kam chodili štamgasti nejen na vánoční šneky, ale především na famózní dršťky. A ty v nabídce zůstaly i dnes - například velmi povedené malostranské dršťky s houbami a játrovými knedlíčky. Pokud hosté mají rádi kreativně pojatou českou klasiku, mohou zkusit také osm hodin pomalu pečený pikantní bůček ze selátka, který patří k největším hitům podniku. Z předkrmů pak stojí za zkoušku netradiční černá králičí paštika servírovaná se smaženými játry.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



