La Casa Argentina se snaží spojit nejrůznější zážitky se špičkovou gastronomií. Působivé dekorace doplňují exotická zvířata, z nichž největší pozornost poutá již tradičně malá opička. Každý den se v podmanivém prostoru odehrává umělecké vystoupení a modernímu pojetí gastronomie jako zážitku odpovídá také to, že menu či vinná karta není hostům podávána v tradiční papírové podobě, ale už v moderní elektronické verzi na tabletech. Přestože La Casa Argentina je zaměřená především na kvalitní steaky, hosté najdou v nabídce spoustu skvělých plodů moře a ryb. Z předkrmů je třeba vyzdvihnout především grilované krevety podávané na ciabattách. A velmi chutné jsou i empanadas, tedy taštičky plněné hovězím masem, které jsou lehké a příjemně svěží. Během lehkého oběda zase potěší některý z místních "kreativních" salátů - třeba špenátový salát s jahodami, ořechovým dresinkem a taštičkou plněnou modrým sýrem. To hlavní se ovšem točí kolem masa. Zvláštností podniku jsou nové a atypické řezy masa, třeba steak Tomahawk. Dalším unikátem je pak superprémiové hovězí Wagyu Kobe, které jinde v Česku nelze sehnat. A samozřejmě nechybí ani velký výběr klasických steaků z amerického či argentinského skotu.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 60 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



