Davidův mlýn usazený v kulisách Nízkého Jeseníku zaujme hned na první pohled svou promyšlenou nabídkou multifunkčních rekreačních služeb. To zásadní se ovšem točí kolem tří místních rybníků. Jeden je pstruhový, druhý chovný a ve třetím žijí všechny druhy ryb od štik a sumců až po jesetery. A právě bohatý výběr rybích specialit čeká na hosty také v místních restauracích Vážka a Rybářská bašta. Z osmi nabízených druhů úpravy pstruha zaujmou především čisté chuťové tóny pstruha na mandlích či poněkud opulentnější pstruh s rajčaty a olivami. Ve všech případech jde o pořádné porce, neboť pstruzi váží kolem 300 gramů. A za zkoušku stojí i filátko uzeného pstruha z domácí udírny nabízené jako předkrm. Vedle pstruhů mohou hosté ochutnat i výtečné filety z candáta, pikantní kapří nudličky, pečenou štiku či sumce na bylinkách. Kdo chce okusit od všeho něco, může si objednat talíř plný grilovaných ryb. Má-li skupina přátel či třeba firma zájem, může si v rybníce nachytat ryby, které jim v kuchyni vykuchají a připraví, a lidé si je pak sami grilují ve speciálním altánku na zahradě.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 60 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



