Dal mi vlastní půllitr v lokálu. Vlastně v Lokálu. Naučil mě pít šnyta. Šnyt je půllitr, ale nenapěchovaný, s pěnou do půlky sklenice. Naučil mě rozeznat šunku od "šunky". A platím mu za smažák bez přílohy 159 korun. A zároveň jsem ho vlastně ani neznal. Není to kamarád, kterého chci mezi inspirativní Čechy procpat. Vlastně to de facto ani nejsou jeho podniky, do kterých chodím. Však má na vizitce "jen" Non-Executive Chef.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Aleš Michl
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



