Den nezačal dobře. Projektový manažer Petr přišel pozdě do práce, zmeškal zásadní schůzku s klientem a šéf na něj byl pořádně naštvaný. Při rozhodování o tom, co si dát k obědu, měl Petr za daných okolností hned jasno. Salátový bar v malém bistru minul bez povšimnutí a na talíř si nechal naložit řízečky z vepřového masa s kroketami a tatarskou omáčkou. Petrova nervová soustavu vysílala kvůli stresu celkem jasné pokyny: Potřebuješ vydatné jídlo.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Eva Hníková
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



