Kam na Plzeň
Pokud máte rádi tradiční vlajkovou loď všech českých piv v podobě prémiové dvanáctky Pilsner Urquell, potěší vás dobrá zpráva: vyhlášené pražské restaurace U Zlatého tygra či U Vejvodů, které nabízely po desetiletí špičkovou kvalitu plzeňské dvanáctky, mají silnou konkurenci v podobě Lokálu, ať už v Dlouhé ulici (v loňském roce podle odborníků točil nejlepší Plzeň v Praze) nebo na pražské Malé Straně v domě U Bílé kuželky. Zarytí milovníci plzně však tvrdí, že ta nejlepší je k dostání jen v západočeské metropoli, a to buď přímo v pivovarské restauraci Na Spilce, nejlépe s vepřovými špalíčky pečenými s cibulí a černým pivem, či U Salzmannů, v nejstarší plzeňské restauraci ve městě.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



