S kluky v akci - Čerstvá škola vaření
Filip Sajler a Ondřej Slanina vaří na televizní obrazovce už od roku 2005. Byli jedni z prvních, kteří se pustili do gastronomického vzdělávání. Energie a specifický smysl pro humor z nich srší i po letech, což ostatně lze posoudit na jejich lekcích Čerstvé školy vaření. Aktuálně je najdete v domovské restauraci Ondřeje Slaniny Chateau St. Havel, počet míst je omezený na dvacet a vzhledem k tomu, že se školy konají pouze na jaře a na podzim, bývají rychle obsazené, takže je nutné hlídat termíny. Absolventi kurzů Filipa a Ondřeje si chválí jejich osobní přístup, přátelskou a uvolněnou atmosféru, která ovšem neznamená, že jen popíjíte a nic se nenaučíte.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později