S kluky v akci - Čerstvá škola vaření
Filip Sajler a Ondřej Slanina vaří na televizní obrazovce už od roku 2005. Byli jedni z prvních, kteří se pustili do gastronomického vzdělávání. Energie a specifický smysl pro humor z nich srší i po letech, což ostatně lze posoudit na jejich lekcích Čerstvé školy vaření. Aktuálně je najdete v domovské restauraci Ondřeje Slaniny Chateau St. Havel, počet míst je omezený na dvacet a vzhledem k tomu, že se školy konají pouze na jaře a na podzim, bývají rychle obsazené, takže je nutné hlídat termíny. Absolventi kurzů Filipa a Ondřeje si chválí jejich osobní přístup, přátelskou a uvolněnou atmosféru, která ovšem neznamená, že jen popíjíte a nic se nenaučíte.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



