Ať žije Paul
Pravé francouzské bagety jsou vyhlášené po celém světě. Jak je lze poznat? Snadno - bageta musí být křupavá, svádí k ohlodávání, jakmile ji člověk drží v ruce. Není divu, že Francouzi vždycky kupují alespoň dvě bagety. Unyle vláčná bageta nabízená ve většině zdejších supermarketů ale má k francouzskému pečivu hodně daleko. A tak se muselo čekat do chvíle, než na český trh vstoupil v roce 2010 Paul. Tento slavný francouzský pekařský řetězec peče křupavé pečivo již od roku 1889. K mání nejsou jen skvělé bagety, ale i výtečný chléb, rohlíčky či dezerty - třeba rebarborový koláč. V současné době Paul provozuje v Praze už devět obchodů.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



