Aktuální číslo časopisu Ekonom
ekonom
Předplaťte si Přihlaste se Předplaťte si

  • Koupit předplatné
  • Nastavení účtu
  • Odhlásit se
  • Názory
  • Témata
  • Rozhovory
  • Technologie
  • Podcasty
  • Dějiny byznysu
  • Právní rádce
  • Logistika
  • Auta
  • Moderní řízení
  • Archiv vydání
  • BeNative
Téma/

zmrzlina

Odebírat

Jednoduchost a pohodlí. Česku vládne točená zmrzlina, ve světě je to unikát

10 minut čtení
Češi často zajdou na točené. Léty prověřená otřepaná fráze platí v tuzemsku i u zmrzlin. Studené osvěžení stáčené do kornoutů či kelímků jasně...
Byznys menu

Pražské Saint Tropez láká na parádní dortíky

3 minuty čtení
V příjemném proskleném podniku s otevřenou kuchyní můžete posnídat poctivé francouzské croissanty. Největším hitem je ovšem čokoládový Royal a...

Crème de la Crème láká na poctivé řemeslné zmrzliny. Nabízí i bezedný pohár

2 minuty čtení
Komorní cukrárna v Husově ulici na Starém Městě není jen prodejnou zmrzliny. V příjemném podniku mohou hosté ochutnat řadu čerstvě připravených...
Další články
ekonom

Copyright ©1996-2025 Economia, a.s.

Týdeník Ekonom ISSN 1210-0714

ekonom.cz ISSN 2787-9380

Certifikováno:jti

  • Kontakty
  • Tiráž redakce Ekonom
  • Předplatné
  • Kariéra
  • Newsletter
  • Všeobecné podmínky
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Ochrana osobních údajů
  • Inzerce,  obchodní garant: Dobromila Danovová, 737 434 166
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno. Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.