Aktuální číslo časopisu Ekonom
ekonom
Předplaťte si Přihlaste se Předplaťte si

  • Koupit předplatné
  • Nastavení účtu
  • Odhlásit se
  • Názory
  • Témata
  • Rozhovory
  • Technologie
  • Podcasty
  • Dějiny byznysu
  • Právní rádce
  • Logistika
  • Auta
  • Moderní řízení
  • Archiv vydání
  • BeNative
Téma/

kavárna

Odebírat
Rodinné firmy

Nejdřív chtěl firmu prodat. Pak ale majitel CrossCafe Jan Janák dostal nápad, který všechno změnil

9 minut čtení
V jedné ze svých plzeňských kaváren si Jan Janák starší objednal oblíbené double espresso a v klidu se rozhlédl kolem. Už téměř dvacet let...
Pohostinství

Smažák zdražil o dvě třetiny, dvanáctka o polovinu. Jak se za posledních šest let změnily ceny v restauracích

8 minut čtení
Hovězí guláš, vepřový řízek nebo smažený sýr. Za klasické pokrmy české obědové kuchyně lidé zaplatí bezmála o dvě třetiny víc než před šesti...

Stále hledáme kavárny, kde se dobře pracuje. Přidejte i svůj tip

1 minuta čtení
Máte tip na skvělou kavárnu pro práci? Ještě pořád se o něj můžete podělit - pro velký úspěch prodlužujeme "pátrací akci" Ekonomu. A už brzo se...
Další články
ekonom

Copyright ©1996-2025 Economia, a.s.

Týdeník Ekonom ISSN 1210-0714

ekonom.cz ISSN 2787-9380

Certifikováno:jti

  • Kontakty
  • Tiráž redakce Ekonom
  • Předplatné
  • Kariéra
  • Newsletter
  • Všeobecné podmínky
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Ochrana osobních údajů
  • Inzerce,  obchodní garant: Dobromila Danovová, 737 434 166
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno. Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.