Pivovarská restaurace v západočeském Kynšperku nad Ohří se ve čtvrtek před polednem pomalu zaplňuje. Na oběd přijeli němečtí senioři, v klenuté místnosti bývalé pivovarské spilky sedí i skupinky místních a několik manažerů u jídla vyřizuje pracovní záležitosti. Hlavní návštěvnická sezona ale teprve začne. Žluté budovy pivovarského areálu nedaleko Ohře nabízejí také exkurze do výroby piva a dětské minizoo. V budoucnu by měl návštěvníkům sloužit i industriálně laděný hotel a pivní lázně.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.





