Je mu 60 let a je pořád stejný, nezměnila se jeho chuť ani konzistence. To říká o Pribináčku Oldřich Obermaier, jednatel společnosti TPK, jež tento smetanový krém vyrábí v mlékárně Přibyslav. "Jen trvanlivost se díky lepším obalům a dokonalejší hygieně prodloužila z někdejších 48 hodin na několik týdnů," dodává s tím, že ve výrobním provozu je dnes čistější prostředí než na operačním sále.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Petr Korbel
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



