Nejtradičnější jídlo Velké Británie předvedené v prémiové kvalitě. Taková byla hned od začátku filozofie nového podniku v Dlouhé ulici. Stačí se zastavit u hlavního produktu, smažené ryby s hranolky. Běžné fastfoodové jídlo je tu představené jako delikatesa, byť se díky unikátní fritéze připravuje autentickým způsobem. O dvě kategorie výše ho povyšuje nejen příprava z čerstvých ryb několika druhů - nejlepší je tradiční treska, hejk či lahodný halibut -, ale také výběr ze dvou perfektně dotažených těstíček (pivního a bylinkového) či široká nabídka skvělých majonéz, přičemž především ta citronová je naprosto dokonalá.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



