Kde během týdne obědváte a jakým jídlům dáváte v pracovním náporu přednost? Dopřáváte si někdy pracovní oběd sami, nebo jíte vždy ve společnosti kolegů, klientů či rodiny?

Kde během týdne obědváte a jakým jídlům dáváte v pracovním náporu přednost? Dopřáváte si někdy pracovní oběd sami, nebo jíte vždy ve společnosti kolegů, klientů či rodiny?

Tomáš Čupr
Tomáš Čupr
Většinou si objednám u nás na DameJidlo.cz a podrobím tak web i logistiku testu. Přišli jsme takto na nespočet chyb a možností ke zlepšení.
Hana Gawlasová
Hana Gawlasová
partnerka a vedoucí oddělení digitálního práva v advokátní kanceláři Deloitte Legal
Dobu oběda (spravedlivě?) rozděluji mezi klienty, kolegy, kamarády a rodinu. Semtam to bývá i logistická noční můra, naštěstí některé skupiny se překrývají.
Martin Gebauer
Martin Gebauer
Obědvám buď v restauraci při schůzce s partnery nebo v práci, většinou jídla dovezená z restaurace.
Barbora Daňková
Barbora Daňková
jednatelka pro vývoj diagnostických produktů, jednatelka TCC online
Jídlo podřizuji pracovnímu programu. Takže oběd s klientem v dobré restauraci, kantýna s kolegy, bageta nad klávesnicí i hambáč jednou rukou v autě při řízení.
Libor Vašek
Libor Vašek
Obědvám většinou něco lehkého a rychlejšího, ideálně polévky, případně čerstvé panini, quiche. Většinou sám a v pozdější čase.
Branislav Šebo
Branislav Šebo
Stihnout oběd v nabitém dni je pro mě důležité, často tedy obědvám s klienty a s kolegy.Ocením salát i něco méně zdravého, nejraději mám pak steaky a těstoviny.
Štěpán Mika
Štěpán Mika
Obvykle v restauraci na lodi u modřanské cyklostezky, zejména pokud je tak hezky:-). Zastávám názor, že by si člověk měl vždy najít čas na oběd mimo kancelář.
Jiří Stabla
Jiří Stabla
zakladatel Konopných lékáren, Konopne-lekarny.cz, Stabla
Inspiroval jsem se knihou Nikdy nejez sám. Jsem vegan, a proto se stravuji převážně ve veganských či vegetariánských restauracích zejména s obchodními partnery.
Luděk Pfeifer
Luděk Pfeifer
Většinou s kolegy v kantýně nebo s klienty "ve městě". Jím, na co je zrovna chuť. Co fakt nemusím, jsou pracovní obědy v supersnobárnách.
Lenka Doležalová Pavilková
Lenka Doležalová Pavilková
Ráda příležitostně obědvám s mými kolegy. Využíváme neformální atmosféry klidné restaurace k prospěšným debatám. V těchto případech nikam nespěcháme.
Karolína Topolová
Karolína Topolová
generální ředitelka AAA Auto
V kanceláři nebo v pokojíčku mé půlroční dcery v budově, zcela soukromě s manželem, který pracuje ve stejné firmě. Většinou lehká jídla, dovezená z restaurace.
Dalibor Dědek
Dalibor Dědek
podnikatel
U firmy máme Eurest, obvykle tam oběduji s někým z kolegů.
Martin Štrupl
Martin Štrupl
generální ředitel Hamé
Většinou obědvám v kanceláři a vybírám si z nabídky našeho firemního stravování, pokud jsem v terénu, tak s obchodními partnery.
Evžen Korec
Evžen Korec
generální ředitel firmy Ekospol
Kvůli nedostatku času většinou obědvám přímo ve své kanceláři. Příležitostně chodím na oběd s obchodními partnery. Preferuji lehká jídla a hodně zeleniny.
Markéta Stržínková
Markéta Stržínková
ředitelka pobočky Atradius Česká repubika
Sama, v místním bistru, kus masa se zeleninou. Zakázala jsem si počítačové jezení nebo krabičkování v kanceláři, neb to je rovno reality show.
Tomáš Prajzler
Tomáš Prajzler
Regionální ředitel Talentor Advanced Search
Nejčastěji bohužel za počítačem; velmi jednoduchá jídla. Jogurty, ovoce, pečivo se šunkou, sýrem a kečupem! (má záliba v kečupu je terčem posměchu mnoha kolegů)
Radek Špicar
Radek Špicar
viceprezident Svazu průmyslu ČR
Jídlo je pro mne nutné zlo, takze obědvám co nejblíže kanceláři, jídla, která nevyžadují dlouhou přípravu a nejraději sám, což se mi bohužel málokdy podaří.
Zbyněk Frolík
Zbyněk Frolík
podnikatel
Rád obědvám s kolegy v podnikové jídelně, ale často mi můj "time management" zařídí oběd v kanceláři...
Ivo Vondrák
Ivo Vondrák
Rektor
Zásadně v menze a s kolegy. Jsem vzorný strávník. Jím, co se uvaří a neremcám kolem toho, na rozdíl od těch mých kolegů ;-)
Petr Sýkora
Petr Sýkora
Dobré nápady vznikají často u jídla s přáteli, jak říká Matt Ridley ve své známé přednášce: "When ideas have sex." Rád a často jím sám, jsem vegetarián.
Související

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je odemčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Odkaz pro sdílení:
https://ekonom.cz/c1-62412970-kde-behem-tydne-obedvate-a-jakym-jidlum-davate-v-pracovnim-naporu-prednost-dopravate-si-nekdy-pracovni-obed-sami-nebo-jite-vzdy-ve-spolecnosti-kolegu