Aktuální číslo časopisu Ekonom
ekonom
Předplaťte si Přihlaste se Předplaťte si

  • Koupit předplatné
  • Nastavení účtu
  • Odhlásit se
  • Názory
  • Témata
  • Rozhovory
  • Technologie
  • Podcasty
  • Dějiny byznysu
  • Právní rádce
  • Logistika
  • Auta
  • Moderní řízení
  • Archiv vydání
  • BeNative
Téma/

hotelnictví

Odebírat

Rodina Meinlových rozjela hotelový byznys, vlajkový projekt má v Praze. Investoři se k ní mohou přidat skrze nový fond

1 minuta čtení
Rodina Meinlových má v Česku dlouhou tradici, kdy za první republiky měla obchody po celé zemi. Nyní se Praha opět stala střediskem pro její...

Jídlo za tři stovky, pivo za stovku. Hospodští nemají moc na výběr, říká hoteliér z Krkonoš Marek Holer

15 minut čtení
Marek Holer má pohostinství v krvi, patří už k sedmé generaci rodiny, která se v oboru pohybuje. Rodák z Prahy začínal jako číšník, časem rozjel...
Hotelnictví

Z číšníka hoteliérem: Byznysová klientela platí až dvojnásobek co turisté

7 minut čtení
V šesti letech chtěl být ředitelem hotelu. Po více než dvaceti letech se mu to podařilo a dnes vlastní bývalý kuchař, číšník a recepční Jaroslav...

Když máte kvůli covidu hotel pět měsíců zavřený, už to nedoženete

11 minut čtení
Pandemie covidu uštědřila hotelovému byznysu tvrdý úder. Jan Grund, který už dvanáct let spravuje Grund Resort Golf & Ski v Mladých Bukách,...
Další články
ekonom

Copyright ©1996-2025 Economia, a.s.

Týdeník Ekonom ISSN 1210-0714

ekonom.cz ISSN 2787-9380

Certifikováno:jti

  • Kontakty
  • Tiráž redakce Ekonom
  • Předplatné
  • Kariéra
  • Newsletter
  • Všeobecné podmínky
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Ochrana osobních údajů
  • Inzerce,  obchodní garant: Dobromila Danovová, 737 434 166
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno. Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.