Estét a puntičkář Miroslav Bulka, ředitel firmy Diametral vyrábějící technologická pracoviště a elektroniku, je na cestách ochoten slevit i ze svých hygienických zásad. Dokonce jí pokrmy, které by v Česku vůbec nevzal do pusy. "Beru všechno, co mi na cestách přijde pod ruku, nic neupřednostňuji. Snažím se zemi poznat ze všech stran, samozřejmě také ochutnat místní jídla. Třeba v Peru jsem si dal morče," říká s tím, že chutnalo jako králík. Ale vše má své meze. "V Indii jsem během týdne zhubl asi šest kilo, protože jsem tam jedl jenom banány."
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později