Cihelna září na pražské gastronomické scéně již od roku 2002. Letos na jaře však prošla výraznou proměnou a vedle drobné změny jména a nového designu má také výraznou posilu na postu šéfa kuchyně. Novým šéfkuchařem se stal Vojtěch Václavík, který se do Prahy vrací z michelinské restaurace v Oslu, kde strávil několik let. Pod jeho taktovkou se kosmopolitní kuchyně Cihelny výrazně mění, hlavní roli bude hrát důraz na sezonní a lokální suroviny a jejich precizní prezentaci.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111