Zajímavý nápad stál na počátku jednoduchého bistra, které v únoru obohatilo pražskou kulinární scénu. Česko-francouzský pár se rozhodl propojit tradiční francouzské recepty s českou kuchyní, díky čemuž získalo nové bistro šmrnc.
Menu je poměrně krátké a jednou až dvakrát týdně prochází výraznou obměnou. Stálici představují jen dopolední snídaně, servírované od osmi hodin, kde si hosté mohou vybrat z několika snídaňových setů v cenách od 129 do 149 korun.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111