Mikulov gourmet festival si za šest let existence vybudoval výsostné postavení. Vděčí za to nejen důrazu na kvalitní a sezonní produkty, ale především spolupráci s českým národním týmem kuchařů a cukrářů, jehož členové připravují pro mikulovské restaurace speciální menu, sestavené vždy s odkazem na určitou etapu mikulovských dějin a s důrazem na využití regionálních surovin.
V loňském roce se jejich jídla nesla v duchu doby, kdy Mikulov navštívil císař Napoleon, a speciální menu ochutnalo 2400 návštěvníků. A co se bude servírovat během letošního ročníku? Nabídka je pestrá a široká, neboť ji připravovalo hned sedm špičkových šéfkuchařů. Z předkrmů upoutá raviola plněná uzeným úhořem a servírovaná s omáčkou z červené papriky, kterou připravil Patrik Bečvář, či křupavá rolka plněná tataráčkem ze sivena a podávaná s marinovaným fenyklem od zkušeného šéfkuchaře Radka Davida.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 70 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111