Bellevue se i nadále drží své unikátní strategie. Manažer restaurace František Novák cestuje po Evropě a objevuje prvotřídní šéfkuchaře, kteří následně přijíždějí na hostování do Prahy, kde hostům Bellevue několik dní předvádějí své umění, načež jejich nejlepší jídla zůstanou na jídelním lístku restaurace.
V současné době se do Prahy chystá velký talent turecké gastronomie Kemal Demirasal. Šéfkuchař restaurace Alancha se inspiruje fastfoodovým jídlem typickým pro ulice Istanbulu, které ovšem přetváří tak, aby obstálo ve vysoké gastronomii.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111