Někteří zavilí ekologové hybridům do zásuvky vyčítají, že jejich majitelé je nenabíjejí pravidelně, a tak ve finále vůbec nejezdí tak ekologicky, jak by podle tabulkových údajů měly. Není to chyba auta, problém bývá v líných řidičích. Občas si hůř osvojují pravidelný režim, kdy je potřeba vůz připojovat do zásuvky, kdekoli je to možné. Spoléhají se na to, že i bez elektřiny v baterii vždy dojedou do cíle, protože vedle elektromotoru má auto také klasický spalovací motor a nádrž lze u čerpací stanice pohodlně natankovat během pár minut.

Přitom sžít se s plug-in hybridem jde celkem snadno. A dokazuje to například i prémiové Audi A7.

Také konvenční verze je v mnoha směrech vynikající vůz. Elegantní na pohled − pro jeho image si ho vybírají šéfové firem a manažeři na vyšších pozicích. Vedle vlajkové lodi A8 vůbec nevypadá jako chudší příbuzný a po boku A6 mu musíte přiznat o něco sportovnější, elegantnější a velmi prémiové vzezření.

Chcete číst dál?

Ještě na vás čeká 80 % článku.

První 3 měsíce, pak 199 Kč měsíčně

S předplatným získáte

  • Web Ekonom.cz bez reklam
  • Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
  • Možnost ukládat si články na později
Nebo
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.