Novým manažerem rozvoje jídel poskytovatele veřejného stravování Aramark se stal bývalý šéfkuchař pražských hotelů Adria a Andel's Hotel Prague Jiří Faltys.

Jedí Češi zaměstnaní v kancelářích zdravěji než kdysi?

Rozhodně došlo k obrovskému posunu v informovanosti o správném stravování. Když se ale podívám na nejprodávanější položky našeho týdenního menu, nemohu zůstat stejně optimistický. S přehledem totiž vítězí smažený řízek, případně cokoli smaženého.

Zatím jste si přečetli 40 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Víte, že…

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod

  • nezobrazují se jim reklamy
  • mohou odemknout obsah kamarádům
  • mohou prohlížet online archiv
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.