reklama
reklama

Odpovědi respondenta

25. 5. 2023
Trávíte dovolenou v poslední době aktivněji než v minulosti (sport, loď, karavan, poznávání nových lokalit, gastrozážitky, atd.)? Případně proč ano / proč ne a jak konkrétně dovolenou trávíte?
Moje dovolené byly vždy spíše aktivní, ale s časem jsem začala preferovat přírodu před městským ruchem. Baví mě běhání a trekking v horských oblastech, zeleň a krásné výhledy. Nedávno jsem se také zamilovala do běhání pláži na kraji břehu bez bot. Je to neuvěřitelně osvobozující a přirozený pocit, který ve mně probouzí mé vnitřní hravé dítě. Kromě fyzické aktivity je toho spousta, co příroda nabízí pro zdraví naší mysli. Pobyt v přírodě mě naplňuje pozitivní energií, klidem a harmonií.
17. 1. 2023
Jak podle Vás může nový prezident pomoci české ekonomice a českému byznysu? Který z dvojice kandidátů tuto představu naplňuje lépe?
Rolí prezidenta by mělo být zejména dobře zemi reprezentovat ať už na národní či mezinárodní úrovni a tím otevírat dveře i českému byznysu. Pro většinu českých firem je nejzásadnější evropský trh a co nejjednodušší přístup na něj, včetně co nejnižších nákladů na obchod. Z dvojice kandidátu se pro přijetí eura vyjádřil pozitivně pouze pan Pavel, který i tímto potvrzuje, že narozdíl od pana Babiše chápe základní ekonomické principy.
reklama