reklama
reklama

Patrik Duda

majitel společnosti Atreon a společnosti Naughty Harbour

Začal jako finanční poradce. Už ve svých 21 letech začal nakupovat byty na Ústecku. Stojí za unikátním projektem v ČR Naughty Harbor, který do dnes vlastní a provozuje. Většinu svého času se věnuje byznysu, který je zároveň jeho koníčkem. Řídí se Baťovým pravidlem „náš zákazník náš pán“. Rád hledá mezery na trhu. Na základě toho založil společnost Atreon, která poskytuje řemeslníkům, kutilům, malým a středním firmám hutní materiál. Ve volném čase běhá a chodí především do fitka.

Odpovědi respondenta

25. 5. 2023
Trávíte dovolenou v poslední době aktivněji než v minulosti (sport, loď, karavan, poznávání nových lokalit, gastrozážitky, atd.)? Případně proč ano / proč ne a jak konkrétně dovolenou trávíte?
Poslední roky trávím dovolenou čistě prací. Na dovolenou není čas :)
5. 5. 2023
Zklamala vás v něčem současná vláda? Co byste jí vytknul/vytknula? Volil/volila jste některou ze stávajících vládních stran? Hodláte ji volit i v příštích volbách?
Politické rozhodnutí současné vlády se mého podnikání s hutními materiály v současné době nijak nedotýkají,"
"Rozhodnutí vlády vnímám jako nezbytné kroky jak se dostat s inflační spirály, byť jsou nepopulární, a pro mnoho lidí budou znamenat výrazné úspory a snížení životního standardu.
12. 3. 2020
Jak epidemie koronaviru zasáhla do vašeho byznysu?Jak očekáváte, že se váš byznys změní po odeznění epidemie?
Výhodou je, že naše silikonové „sexuální pracovnice" nic nechytnou ani nepřenesou, a to ani koronavirus, tudíž, v dnešní době si troufám říct, má u nás zákazník o to větší jistotu, že u nás nic nehrozí. Navíc nejsme noční podnik, takže u nás nejsou skupinky lidí. Řekl bych, že máme v tomto značnou výhodu. :) Problémy, ale jen drobné jsme zaznamenali při logistice, zásadně nás to ale neomezuje.
Osobně si myslím, že přehnané nejsou ani tak opatření, ale hysterie, kterou se lidi nechávají unést.
reklama