reklama
reklama

předseda Komory certifikovaných účetních

Odpovědi respondenta

30. 11. 2016
České sportovní svazy řeší, zda zůstat u dlouhé a již zažité verze názvu státu Czech Republic, nebo začít užívat její kratší a označení Czechia. Téma je stále aktuální proto, že se blíží hokejové mistrovství světa a už brzy se začne připravovat výbava sportovců pro zimní OH v Jižní Koreji. Ministerstvo školství zatím žádné rozhodnutí nevydalo a ani vydat nechce. Jaký nápis byste na dresy českých sportovců nejraději doporučili?
Czech Republic
11. 10. 2016
V USA se konala druhá prezidentská debata mezi Hillary Clintonovou a Donaldem Trumpem. Vedle nebývalé hrubosti debaty se také hovoří o jménech významných amerických byznysmanů, kteří se netají svou konkrétní podporu. Peter Thiel (PayPal) podporuje Trumpa, Clintonovou například Tim Cook (Apple). Pokud byste mohli, komu byste začátkem listopadu dali svůj hlas?
Sleduji vzdáleně a mám pocit, že tuhle volbu nebudou mít Američané jednoduchou...hlas by pravděpodobně směřoval Hillary Clinton.
30. 12. 2015
Rok 2016 přináší řadu zásadních změn v účetních (nikoliv jen daňových) předpisech, na něž bude nutné reagovat, a proto jim přeji, ať mají po ruce kvalifikované profesní účetní, kteří jim budou těmi správnými partnery pro jejich business.
reklama