reklama
reklama

Jakub Kejval

generální ředitel Bureau Veritas

generální ředitel Bureau Veritas

Odpovědi respondenta

26. 4. 2020
Vláda zrychlila uvolňování opatření, jež mají zamezit šíření koronaviru. Očekáváte, že se váš byznys rychle vrátí do původních kolejí? Případně kolik času bude potřebovat na zotavení?
Pozdě, ale přece!
RESTART zabere některým našim klientům týdny, jiným měsíce.
Rychle zpět k normálu, hlavně ale bezpečně!
Pevné zdraví a nervy nám všem...
11. 4. 2020
Co vám osobně v čase koronaviru nejvíce chybí a čeho se nedostává, a to nejen po stránce hmotné?
Mrzi me, ze nemohu navstivit sve rodice na Vysocine. A chybi mi i pivo s prateli na zahradce. Ni nic, musime vydrzet! Hodne zdravi vsem a VESELE VELIKONOCE!
4. 9. 2017
Zaslouží si zaměstnanci v Česku v průměru vyšší mzdu, než bylo necelých 28 tisíc korun v letošním prvním čtvrtletí?
Odpověď bych s dovolením nechal na trh práce. O schopné zaměstnance a produktivní firmy vůbec nemám strach. A vládě bych doporučil počkat se zvyšováním platů úředníků až po volbách, jinak se stane veřejná správa v budoucnu neufinancovatelná.
5. 6. 2017
Měly by se razantně zvyšovat mzdy v Česku?
Mzdy musí i nadále růst, ale citlivě s ohledem na produktivitu a konkurenceschopnost. Při současném ekonomickém růstu a nízké nezaměstnanosti je nutné hledat i jiné formy odměňování a motivace zaměstnanců (variabilní složky, bonusy, benefity).
30. 12. 2015
Dovolte mi všem popřát hodně štěstí, zdaví a úspěšné splnění všech plánů. Rovněž přeji spokojené zaměstnance a osvícené společníky! Děkuji za spolupráci v roce 2015 a těším se na další (nejen) v 2016!
reklama