reklama
reklama

Vítězslav Bican

ředitel Channel Crossings

ředitel Channel Crossings

Odpovědi respondenta

22. 2. 2019
Spolupracuje Vaše firma se středními školami na praktické výuce studentů? Má vaše firma vlastní výcvikové středisko pro studenty nebo nové zaměstnance? Uvažuje vaše firma o zřízení vlastní odborné školy?
Channel Crossings poskytuje vzdělávací semináře jak pro SŠ pedagogy, tak pro studenty.
Pro studenty: nabízíme projekty jako Podnikatelský inkubátor (link a reference zde http://www.gop.cz/podnikatelsky-inkubator/) a další.
9. 3. 2018
Podle čeho se rozhodujete při výběru banky, u níž máte vedený svůj osobní (tedy ne podnikatelský) běžný účet?
Stále stejná banka od studentských let. Nějak nebyl důvod ke změně...
2. 3. 2018
Unijní eurodotace Česku podle vás: - prospívají, podporují modernizaci republiky - prospívají, ale jsou spojeny s korupcí - škodí, křiví tržní prostředí - škodí, jsou neefektivně vynakládány
V zásadě prospívají, ale vzhledem k tomu, že je jich mnoho typů a různých cílových skupin, nelze generalizovat. Mám za to, že jsou oblasti, které není možné nechat volně na tržním prostředí. Záleží také na tom, jak se k těmto penězům sami chováme.
24. 1. 2018
Je pro vás bitcoin byznysovou příležitostí - jako investice, platidlo, či jinak?
Zatím není. Jako investice je pro naši firmu příliš rizikový. A pro roli platidla je uživatelů zatím příliš málo, takže je používán spíše jako PR aktivita.
12. 1. 2018
Ministryně financí Alena Schillerová slibuje proklientskou finanční správu. Co si pod tím představujete?
Stačilo by lépe komunikovat a hledat jednodušší cesty. Bez arogance, s zdůrazněním toho, že jsme partneři. My od státu něco chceme a potřebujeme a on ví, že bez našich daní to nedokáže.
1. 12. 2017
Pokud vláda Andreje Babiše získá ve sněmovně důvěru a začne vládnout, zlepší se podle vás podnikatelské prostředí v Česku?
Ne.
10. 11. 2017
Plánujete ve vaší firmě v příštím roce zvyšovat mzdy? Pokud ano, o kolik? Bude přidávání plošné pro všechny zaměstnance, nebo individuální?
Počítáme, že zvyšovat mzdy budeme, a to individuálně podle různých kritérií.
11. 9. 2017
Pociťujete v posledních dvou letech větší přísnost finanční správy vůči firmám?
Zatím ne.
22. 5. 2017
Jakým směrem se vydá Česko po volbách?
Česko asi žádným zásadní způsbem svoje směřování nezmění. Stejně jako nyní zde budou probíhat spory mezi více a méně liberálními tendencemi, protože takové štěpení probíhá i celou společností. I když dočasně jedna tendence převáží, druhá nezmizí.
reklama